کتاب ارزشمند و مستند نسل کشی یا هولوکاست ایرانی، اثری ارزنده از خانم دکتر حوریه قره داغی نویسنده، محقق، نقاش و پژوهشگر دینی میباشدکه در موضوع کشتار و قتل عام سازمان یافته ایرانیان در حکومت قرون وسطایی آخوندی نگاشته شده است.
آمار تعداد اعدامی ها وکشته شدگان در ایران در چهل و دو سال قدرت یافتن جمهوری اسلامی بدرستی معلوم نیست، ولی بر پایه تحقیقاتی که انجام گرفته و بر اساس آمار و ارقامی که جمع آوری شده است، تعداد اعدام ها از سال ۵٧ تا ٩٧ بیش از ۶١ هزار نفر برآورد شدهاست، بسیاری از این اعدامی ها بخصوص اعدامی های سال ۶۷ متعلق به گروههای چپ گرا در بیش از یکصد گور دستهجمعی نظیر خاوران، در سراسر کشور مدفون شدهاند.
تاریخ ایران جنگ ها و نسل کشی ها و جنایتهای بسیاری را شاهد بوده،که تماما بوسیله نیرو های خارجی مهاجم چون اعراب و مغولان و ترکان صورت گرفتهاست، ولی جنایاتی بدین وسعت آن هم توسط حاکمان به ظاهر ایرانی که همراه سکوت مجامع بین المللی صورت بگیرد کاملا بی سابقه است.
کشتار و قتل عامی که در آن دنیا ساکت ماند و تنها نظاره گر این کشتار بودند و فقط به چند قطعنامه بسنده کردند،
مردمی که در سکوت کامل جهانی بوسیله حکام جابر و متحجر یا بصورت گروهی اعدام شدند و یا با احکام مجازات قرون وسطایی چون قطع دست، پا و سنگسار روبرو گردیدند. نویسنده این اثر با تلاشی قابل تقدیر به ثبت جنایاتی پرداختهاست که هم جنبه دینی داشته و هم به نوعی تصفیه حساب سیاسی محسوب میشود.
جلد اول این کتاب نگاهی گذرا به تاریخ ایران از انقلاب مشروطه تا انقلاب ضد سلطنتی ۵۷ دارد، که بیشتر به نقش روحانیون و تاثیر آنها بر سیاست های کشور پرداخته و به سازمان یافتن مخفی آنها برای بدست گرفتن قدرت اشاره دارد.
در این اثر، جنایات روحانیون حاکم، قبل از رسیدن به قدرت نیز بررسی شده و از جنایاتی پرده برمیدارد که برای مردم ناشناخته است. از جنایتهای ثبت شده این جلادان، قتل مصطفی خمینی و امام موسی صدر و فاجعه سینما رکس آبادان و جنایت رستوران خوانسالار را می توان برشمرد. در این کتاب با حفظ امانت داری تاریخی به معرفی زندگی قربانیان پرداخته و زندگی و شرح حال عاملین این جنایات و حکام شرع و شکنجه گران و قضات صادر کنندهی احکام نیز زیر ذرهبین قرارگرفتهاست. بررسی این جنایات و تاباندن نور بر سیاهکاریهای این جنایتکاران حداقل کاری است که برای قربانیان و خانوادههایشان و فراموش نشدن این جنایات میتوان انجام داد.
زحمات این بانوی مبارز در زنده نگهداشتن نام قربانیان و مبارزان اعدام شده قابل تقدیر است، چون فراموش شدن این جنایات خیانتی به قربانیان و همچنین دلیلی در تکرار آن و فرار مرتکبین این جنایتها میباشد.
نسل کشی ایرانیان کتابی در ثبت جنایات روحانیون حاکم بر ایران است. این کتاب بر پایه مستنداتی نوشته شده که به نوعی دادخواهی و اعلان جرم علیه جنایتکاران حاکم برمیهن است، جانیانی که در طی ۴۲ سال گذشته با سیاست النصر بالرُعب آرامش و سکوتی قبرستانی را در کشور حاکم کرده و با کشتاری بیرحمانه، هزاران مخالف فکری و دگراندیش را سبوعانه قتل عام کرده اند. برگ برگ کتاب دادخواستی است علیه اولیگارشی حاکم بر ایران و حکمرانانی که بعضا تحت تعقیب مراجع قضایی بینالمللی و اینترپُل هستند و گروهی با اتهام جنایات جنگی تحت پیگرد و عده ای بخاطر نسل کشی و جنایت علیه بشریت تحت تعقیب اند .نظام جمهوری اسلامی از جهات مختلف متهم به نقض حقوق بشر است، این اتهامات در برخی موارد جنبه مذهبی دارد ودر برخی جنبه سیاسی و گاه هردو. تک تک این جنایات باید ثبت شده و به دادگاه های صالحه ارائه گردد .
جلد اول کتاب در مورد چکونگی قدرت یافتن روحانیون و قتل های خاموش قبل از انقلاب است، جلد های بعدی کتاب شرح حال زندگی و مرگ هزاران قربانی و معرفی عامران و دست اندر کاران این جنایات و افشای قضات و حکام شرعی است که این احکام را صادر نمودنداین کتاب از جنایات سازمان یافته و خارج از سیستم قضایی که به نوعی تقلیدی است از دیکتاتورهای امریکای لاتین در حذف مخالفین . پرده برمیدارد.
این اثر را به نوعی میتوان دائره المعارف جنایات جمهوری اسلامی نامید.
از خانم قره داغی قبلا کتابی با نام «نقش بتان» که به معرفی نقاشی های جنجالی این بانوی مبارز پرداخته، به چاپ رسیدهاست. نقاشی هایی که بازتاب رنج و درد جامعه است و نگاهی انتقادی به مذهب و خرافات دارد، یکی از آثار این هنرمند به نام تابلو» فاطمه» مورد انتقاد شدید مراجع دینی قرار گرفته و فتوایی برای مجازات نقاش به جرم توهین به مقدسات صادر کردند.